Kiteboard Avrupa Şampiyonası Bozcaada’da Gerçekleşecek

Kiteboard Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Bu sene ilk defa Bozcaada’da gerçekleştirilecek olan Kiteboard Avrupa Şampiyonası hakkında bilgilendirme toplantısı Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ ve şampiyonanın Türkiye ayağını gerçekleştirecek olan Playmaker isimli spor ajansı yetkilisi Cenkay Kalaycıoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Görsel bir sunumla nasıl bir organizasyon olduğu anlatılan toplantıda halkın ve esnafın merak edilen sorularıda cevaplandı. 3000 ila 5000 kişinin gelmesi beklenen bu büyük bir organizasyona Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ ada esnafından fiyatlarını makul tutmalarını istedi.22-28 Haziran’da gerçekleştirilecek organizasyonun yer aldığı festivalin ismi ise Playmaker spor ajansı tarafından çok beğenilen GOBOZCAADA Spor ,Müzik,Eğlence Festivali olacak.Festivalin ayrıntıları ilerleyen günlerde belli olacak.