DUYURU Engelliler İçin Meclis Kararları

Kent Konseyi Engelliler Meclisinin talebi üzerine, 02.12.2015 tarihli Belediye Meclis toplantısında 2015/77 sayılı karar ile, Avrupa Birliği tarafından birçok yasal düzenlemenin kanunlarla hayata geçirildiği ve birçok belediyede bu uygulamanın gerçekleştirildiği gerekçesiyle,Engelliler Günü öncesi  ilçemizde % 40’ın üzerinde engelli olan ve bu durumu belgeleyen engelli vatandaşlara su ücretinin % 50 indirimli uygulanmasına karar verilmiştir.

Yine aynı meclis toplantında ,Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ’ın önerisi üzerine, 2015/81 sayılı karar ile  ilçede yaşayan Belediye sosyal yardım denetleme kuruluna başvurarak engelli olduğunu bildiren vatandaşlar ile rütbesiz er ve erbaşların belediye otobüsünden ücretsiz faydalanmaları  kararı alınmıştır.

İlanen duyurulur.