2015 New Balance 10 k & Yarı Maraton Koşusu

Yarış Takvimi tarafından belirlenen New Balance Koşularına Bozcaada ilk 2011 Yılında ev sahipliği yapmaya başladı.

Belediye Başkanlığımız ve Kaymakamlığımızın desteği ile Mayıs Ayında düzenlenen Uluslararası koşu ilk senesinde 1000'e yakın spor severin katılımı ile başladı. Şimdi ise kontenjanın 2000 de sınırlandırılıyor.

Hem misafirlerin, hem ada halkının büyük keyif aldığı maraton, Jandarma Komutanlığı önünde başlıyor ve Cumhuriyet Meydanında son buluyor.

Meydanda New Balance sponsorluğunda kurulan çardaklar altında sporcular dinlenirken bir yandan yapılan müzik yayını ile tüm misafir ve sporcular keyifli zaman geçiriyorlar.

Yarışma sonunda birçok yaş kategorisinde dereceye giren sporculara ödülleri, Sponsorlar, Belediye Başkanı ve Bozcaada Kaymakamı tarafından takdim ediliyor.

Konum

Bozcaada Merkez