Uçurtma Şenliği

14 Hazıran 2014 - 15 Hazıran 2014

Uçurtma Şenliği

Bu sene 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Bozcaada Belediyesi ve BOZTİD’in ortaklaşa düzenlediği uçurtma şenliği saat 10.00 da Cumhuriyet Meydanında başladı.

Soma Maden Ocağı faciasında hayatını kaybeden işçilerin çocuklarının ve ailelerinin misafir edildiği organizasyon uçurtma yapımı ile başlayarak, çeşitli dans, yüz boyama animasyon, tiyatro ve müzik etkinlikleriyle devam etti.

Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ Somalı çocuklarla birebir ilgilenerek, geçici süre ile de olsa acılarını dindirmeye çalıştı.

Rengarenk uçurtmaların yer aldığı şenlikte çocukların dışında kendini çocuk hisseden tüm anne baba ve gençler uçurtma uçurdular.

2.günün sonunda en yükseğe çıkan ve en yaratıcı uçurtma kategerilerinde dereceye giren minklere ödülleri Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ ve Bozcaada Kaymakamı Abdülgani MAĞ tarafından taktim edildi.

Konum

Bozcaada Merkez